Over Mooren Machinery

Mooren Machinery is het metaalbewerkingsbedrijf in Moerkapelle Zuid-Holland dat zich specialiseert in het CNC verspanen van diversen metaalsoorten en kunststoffen. Klantgerichtheid, zorgvuldigheid, eerlijkheid en liefde voor het vak zijn de speerpunten in het beleid. Het streven naar perfectie is gekoppeld aan een optimale service en betrokkenheid.
Wij bij Mooren Machinery zijn een klantgericht metaalbewerkingsbedrijf, dat zich toespitst op metaalbewerking doormiddel van CNC machines. Onze klantgerichtheid stopt niet bij het enkel voldoen aan de klantvraag, maar zal ook de verwachtingen van de klant overtreffen door het uitleveren van de order op afgesproken dag en tijd met een product van fantastische kwaliteit.
U kunt als klant vertrouwen op de zorgvuldigheid van Mooren Machinery. U kunt producten verwachten die perfect voldoen aan alle door u gestelde marges en vereisten. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering zullen wij met precisie omgaan met uw order.
Mooren Machinery heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Wij benoemen deze dan ook niet voor niets in onze kwaliteiten. Wij staan voor een eerlijke prijs, eerlijke communicatie, een eerlijk product en het managen van klantverwachtingen . Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent, wat de levertijd en de prijs van uw order zal zijn.
Eigenaar van Mooren Machinery Julien Mooren is al ruim 15 jaar zeer gedreven in het vak van metaalbewerking. Zijn passie voor het vak zie je terug in de producten. In de metaalbewerking staat of valt alles met precisie en hart voor het vak. Bij Mooren Machinery zie je dit zeker terug.